Brink trekhakenBrink trekhaken

Brink Trekhaken

Autobedrijf Schaap is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Als Brink trekhaak montagepartner geven we exclusief 5 jaar garantie op trekhaak en montage.

Lees verder

Autobedrijf Schaap in 't Zand is montagestation voor Brink trekhaken

Autobedrijf Schaap is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Dit is een werkplaatsconcept met meer dan 250 onafhankelijke werkplaatsen in Europa.

Het Brink trekhaak montagepartner programma is een samenwerking tussen trekhaakfabrikant Brink en montagebedrijven die trekhaken inbouwen. De samenwerking richt zich op het uitwisselen van kennis, het volgen van trekhaak montage trainingen en het gebruik van kwalitatieve Brink trekhaken en kabelsets. Autobedrijf Schaap geeft als Brink trekhaak montagepartner exclusief 5 jaar garantie op de trekhaak, kabelset en montage.

Trekhaakmontage vereist programmeren

Wie een trekhaak aanschaft, rekent er op dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig achter de auto wordt vervoerd. De laatste jaren is het inbouwen van een trekhaak, en de bijbehorende bekabeling, steeds complexer geworden. Dit komt met name door nieuwe voertuigelektronica. Meer dan ooit is vakkundige inbouw in combinatie met het gebruik van kwaliteitsonderdelen essentieel om de veiligheid van een trekhaak te waarborgen. Autobedrijf Schaap is aangehaakt als Brink trekhaak montagepartner, omdat zij de kennis en middelen in huis hebben voor vakkundige inbouw.


Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een Brink trekhaak? AD Autobedrijf Schaap zorgt voor levering en vakkundige montage. U kunt direct een afspraak maken of eerst een offerte aanvragen. Wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Schaap

Koning Willem II weg 28
1756 BH ’t Zand
0224-593383
info@schaapautomobielen.com

Openingstijden

VerkoopWerkplaats