Trekhaak monteren

Wilt u met een caravan op pad of af en toe een fietsendrager gebruiken? Auto's zijn standaard niet uitgerust met een trekhaak. Bij veel auto's zal dit inhouden dat er achteraf een trekhaak moet worden gemonteerd. Heeft u een caravan, trailer of een fietsendrager, maar uw auto geen trekhaak? Deze kunnen wij deze voor u monteren.

Als montagestation voor BrinkTrekhaken kunnen wij alle merken trekhaken leveren tegen een voordelige prijs. Of u nu een trekhaak nodig heeft voor caravan, fietsendrager of aanhanger, een vaste haak, een wegklapbare haak of een afneembare haak wenst, bij Autovakmeester Schaap kunnen wij deze voor u monteren.

Trekhaakmontage vereist programmeren

Wie een trekhaak aanschaft, rekent er op dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig achter de auto wordt vervoerd. De laatste jaren is het inbouwen van een trekhaak en de bijbehorende bekabeling steeds complexer geworden. Dit komt met name door nieuwe voertuigelektronica. Meer dan ooit is vakkundige inbouw in combinatie met het gebruik van kwaliteitsonderdelen essentieel om de veiligheid van een trekhaak te waarborgen.

Trekhaak nodig? Neem contact met ons op maak een afspraak. Wil je vast weten wat een trekhaak voor jouw auto kost? Klik op de button hieronder en zie wat jouw trekhaak kost.